Skip to main content Skip to footer

Porselein - Bestek - Glaswerk - Servetten

Non-food voor Professionals

De Vries Servies

Non-food voor Professionals

De Vries Servies

Horeca bestek

Professioneel horeca bestek

Een driedubbele rij fraai zilveren bestek op een damasten tafellaken of een simpel steakmes en steakvork op een gevouwen papieren servet; het zal u duidelijk zijn dat de keus voor het horeca bestek op uw tafel een belangrijk onderdeel vormt van de sfeer in uw restaurant. Tussen deze twee uitersten zijn er nog talloze mogelijkheden om een mooi horecabestek in te dekken, aansluitend bij de sfeer van uw restaurant.

 

Top bestek merken - Professioneel advies - Betaalbaar - Snelle levering

Professioneel & stijlvol horeca bestek

Jan de Vries, expert in professioneel horeca servies.

Lazzo horeca bestek

Het Lazzo horeca bestek van het Franse merk Chef & Sommelier heeft een klassieke uitstraling. Het design is strak, zonder decoraties waardoor het eenvoudig te onderhouden is. Van alle soorten horecabestek heeft dit bestek de hoogste hardheid. Daardoor heeft het een hoge krasbestendigheid. De onderdelen in de Lazzo serie zijn zeer uitgebreid: van een thee- en koffielepel tot en met een klassieke serveervork of een vismes. Verder heeft het horeca bestek van Lazzo een dikte van maar liefst 4 mm. Er ligt dus echt iets op tafel als u indekt met dit bestek.

 

Klassiek design, makkelijk te onderhouden

Ezzo horeca bestek

Een moderne variant van dezelfde fabrikant is het horeca bestek Ezzo. Ook op dit bestek zijn geen decoraties aangebracht. Het is zo duurzaam als Lazzo en maar liefst 5 mm. dik. Vooral in een modern interieur komt horeca bestek van het merk Ezzo goed tot zijn recht. De Ezzo collectie is bijna net zo groot als Lazzo. Alle onderdelen zijn per 12 te bestellen of na te bestellen.. Het is dus niet nodig om een complete serie aan te schaffen.

 

Bestek met modern ontwerp wat past in een modern interieur

Professioneel horeca bestek van de Vries servies!

Jan de Vries, expert in professioneel horeca servies.

Stresa horeca bestek

De Vries Servies is ook leverancier van Pintinox horeca bestek. Ook deze fabrikant biedt een uitgebreide range aan bestek soorten. Stresa bijvoorbeeld, is een mooi, stijlvol dessin voor een scherpe prijs. Net als de bovengenoemde bestekken is Stresa uitgevoerd in 18/10. Dit geeft aan dat in het bestek 18% chroom en 10% nikkel is verwerkt. Vooral dat laatste is belangrijk. In tegenstelling tot 18/0 bestek, waar geen nikkel in is verwerkt is 18/10 bestek vaatwas bestendig. Ook blijft dit horecabestek veel langer mooi.

 

Stresa, stijlvol bestek en zeer duurzaam

Doria horeca bestek

Een geheel andere uitstraling geeft het horeca bestek van het merk Doria van de fabrikant Eternum. Dit gesmede bestek zorgt voor een rustieke, landelijke sfeer op uw tafels. Het fijn gekartelde steakmes in de Doria collectie maakt dit bij uitstek geschikt voor bistro’s en steakhouses. Het is vervaardigd met 18% chroom en roest vrij staal en is geschikt voor in de vaatwasser. Voor de beste sfeer beleving het bestek wel even poetsen met een droge doek om het chroom tot zijn recht laten komen.

 

Bestek met een landelijke sfeer voor bistro’s en steakhouses

Bekijk ons aanbod horeca servetten

Alle kleuren, designs of bedrukt.

Jan de Vries, expert in professioneel horeca servies.