Skip to main content Skip to footer

Porselein - Bestek - Glaswerk - Servetten

Over De Vries Servies

De Vries Servies

Sinds 2013 is De Vries Servies gevestigd in Assen. Het bedrijf biedt een totaal assortiment aan non food voor horeca en grootverbruik. Dus alles voor keuken en restaurant. De Vries Servies specialiseert zich daarbij op de tafelaankleding. Een mooi gedekte tafel is immers het visitekaartje voor elke horecazaak.

Jan de Vries

Jan is de drijvende kracht achter De Vries servies. Na zijn studie was Jan jarenlang werkzaam als horeca non-food accountmanager voor diverse leveranciers in Noord en Oost Nederland.

In 2013 heeft hij het roer compleet omgegooid en is Jan gestart met de eigen onderneming De Vries Servies in Assen.

Met een schat aan ervaring door verschillende werkzaamheden in de professionele horeca non-food markt en dank zij zijn grote netwerk bij horeca ondernemers en instellingen had De Vries Servies een goede basis. Al gauw bleek de persoonlijke aanpak en de adviserende rol aan te slaan in de horeca en overheden en instellingen.

Je mag van Jan advies op maat verwachten en door zijn persoonlijke benadering voelt de horeca ondernemer zich gehoord en kunnen wensen snel worden vertaald naar een compleet nieuw horeca servies of een stijlvol eigentijds bestek. Daarnaast adviseert Jan graag bij het uitzetten van een eigen huisstijl. Voor een gunstige prijs kun je bijvoorbeeld je servetten en bestekzakjes in je eigen huisstijl laten uitvoeren of je wijnglazen met je logo graveren. Vraag eens een vrijblijvende prijsopgave op!

De Vries servies verdiept zich in de klant

Jan is niet alleen specialist op het gebied van horeca servies, bestek, servetten en wijnglazen maar tevens vinoloog. In 2017 heeft Jan een erkende wijncursus met succes afgesloten.

Hierdoor kan Jan niet alleen advies geven over het juiste wijnglas maar tevens de sommelier adviseren over de wijnen die passen bij een gerecht. En natuurlijk hoe je de wijn het mooist kunt presteren. Zo komt een mooie Bourgogne beter tot zijn recht in een mooi groot wijnglas. Voor een huiswijn heeft De Vries Servies een mooi sterk glas altijd op voorraad.

Doe de serviesscan van De Vries Servies!

Elk horecaconcept is uniek. Sfeer en aankleding van je nieuwe of heringerichte horecazaak worden voor een groot deel bepaald door de gedekte tafel. Graag wil De Vries Servies bij u persoonlijk langs komen. Op basis van onze ervaring en uw ideeën komen we tot een verantwoorde keuze in bestek, glaswerk en porselein. En natuurlijk is een bezoek aan de showroom in Assen ook zeer aan te raden. Bel of mail wel even voor een afspraak!

De Vries Servies geeft u onafhankelijk advies over uw tafelaankleding. Wij werken met alle bekende merken. Graag komen we bij u langs voor een gratis serviesscan. We bekijken uw servies en bieden u de mogelijkheid uw oude servies in te ruilen bij aankoop van nieuwe borden, bestek of glaswerk.